Το FIFA γίνεται... online και δωρεάν

, Παρασκευή 29 Ιανουάριος 2010 0  

fifa 10 news v2

Η ΕΑ, με μία ανακοίνωση-έκπληξη, αποκάλυψε το FIFA Online, μία οnline, free-to-play και ιδιαίτερα "ελαφριά" έκδοση του FIFA για PC. Στο FIFA Online μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα των ονείρων σας εξελίσσοντας και αποκτώντας παίκτες, αναβαθμίζοντας ικανότητες και αγοράζοντας μοναδικές ενδυμασίες με in-game χρήματα ή πραγματικά. Το παιχνίδι διαθέτει 30 πρωταθλήματα, 500 ομάδες και περισσότερους από 15.000 παίκτες. Η closed beta του FIFA Online θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ η open beta θα λάβει χώρα τον Ιούνιο. Γραφτείτε για να πάρετε μέρος εδώ, δείτε τις πρώτες εικόνες εδώ. Είναι προφανές πως η επιτυχία του Battlefield Heroes άνοιξε την όρεξη στην ΕΑ, η οποία προσπαθεί να πετύχει κάτι ανάλογο και με το FIFA. Θα τα καταφέρει άραγε; Το concept του FIFA Online πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον.

 • PC_GAMER

  Το καλύτερο δώρο για τους fan του Fifa και τους κατόχους internet (δεν έχουν internet όλοι οι gamer).

  Μου θυμίζει τα online δήθεν δωρεάν online games που στην πραγματικότητα, αφού σε κάνουν να ασχοληθείς με το παιχνίδι, σε πιέζουν να αγοράζεις extra.

  " με in-game χρήματα ή πραγματικά "

  Αυτό τα λέει όλα....

  Πρέπει και στο PRO να δούμε κάτι αντίστοιχο, σύντομα !

  Κατά πόσο είναι δωρεάν παιχνίδια με την ταμπέλα "Free", είναι μια άλλη ιστορία και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και την πνευματική δύναμη να μην σπαταλάμε άσκοπα χρήματα.

  Ευνόητο είναι να μην υπάρχουν τεχνικά προβλήματα (καθυστερήσεις ή διακοπές σύνδεσης) στους servers του game.