Επιστρέφει στην αγκαλιά των PC gamers η Epic

, Τετάρτη 31 Αύγουστος 2011 0  

H τωρινή γενικά συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας (μάλλον) βρίσκεται στα τελευταία της στάδια, και η τριλογία Gears of War ολοκληρώνεται. Ώρα λοιπόν για την Epic να κοιτάξει μπροστά και να επιστρέψει εκεί που αναδείχθηκε. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Epic Mike Capps, η εταιρία αυτή τη στιγμή αναπτύσσει πέντε(!) projects, που δεν έχουν σχέση με το Gears of War, και, το κυριότερο, αντιμετωπίζει το PC ως κύρια πλατφόρμα και πάλι. Πάντως, τα νέα αυτά παιχνίδια λογικά θα είναι μικρότερου βεληνεκούς από το Gears. Σύμφωνα με την Epic, στην εποχή μας τα μικρότερα projects είναι απαραίτητα, για να εξισορροπηθεί το οικονομικό ρίσκο με τα μεγάλα blockbusters. Με βάση τα παραπάνω, είναι λογικό να θεωρούμε ότι η Epic έχει βάλει μπρος τίτλους όπως το Shadow Complex 2 και Infinity Blade 2.

 • Dimokritos

  κυρια πλατφορμα για μινι-τιτλους? ευχαριστουμε αλλα δεν θελουμε

 • meh

  Θελουμε. Αρκει να σουλουπωσει την UE3...

 • OroNTiuS

  οντως...κυρια πλατφορμα με μινι τιτλους??δε θελω ουτε εγω...

 • Amorphis

  Aν μετα τα μικροτερα projects θα ερθουνε και τα blockbusters.Ναι!

 • Nicholas

  Ε, βέβαια τα μεγάλα projects τα κρατάει για την Microsoft που της τα σκάει χοντρά. Οι ίδιοι εξάλλου το έχουν παραδεχθεί παλαιότερα.

 • bigi

  Κάποιος να πει στους κυρίους ότι τίποτα σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή δεν είναι τυχαίο, αυτοκρατορίες γκρεμίζονται κλπ κλπ.
  Όταν κόβεις το χέρι που σε έθρεψε, γράφεις στα αχαμνά σου αυτόν που σε έκανε άνθρωπο κλπ κλπ, λογικό είναι να κάνει και αυτός το ίδιο.Σηκώσανε πολύ ψηλά τον αμανέ.
  Ας κάτσουν λοιπόν τώρα να φτιάχνουν παιχνιδάκια για ios και facebook και να ψάχνουν τι τους φταίει.Ευτυχώς για εμάς ο ανταγωνισμός έχει προχωρήσει αρκετά και υπάρχουν πλέον άλλες εταιρείες που θεωρούνται σοβαρές.Και να μην ξεχνάνε πως αν κάποια κοινότητα δεν κοιμάται, αυτή σίγουρα είναι η των pc gamers...Μπορεί να το ξαναθυμήθηκαν τώρα, αλλά σίγουρα θα τους κλείσουν πολλοί την πόρτα.

 • http://game20.gr Terminator

  Γιατί τέτοια οργή;

 • bigi

  Δεν είναι θέμα οργής.Απλά οι άνθρωποι έχουν γίνει φτερό στον άνεμο.
  Δε μου πέφτει λόγος.Ας κάνουν ότι θέλουν με την εταιρεία τους, απλά εγώ τους έχω απεντάξει από τις σοβαρές παύλα μεγάλες παύλα κραταιές εταιρείες.
  Και το ios κερδοφόρο είναι, δε λέω.