Ακόμα πιο μεγάλο το Darksiders 2 στο Wii U

, Παρασκευή 14 Σεπτέμβριος 2012 0  

Το ήδη τεράστιο Darksiders 2, είναι ακόμα πιο μεγάλο στο Wii U. Όπως ανακοίνωσε η Vigil, το Darksiders 2 στο Wii U περιλαμβάνει το πρώτο DLC expansion του παιχνιδιού, Argul’s Tomb, καθώς και όλα τα pre-order bonuses των άλλων εκδόσεων, προσφέροντας συνολικά περίπου πέντε ώρες επιπλέον περιεχόμενου, και νέα θρυλικά όπλα και πανοπλίες. Στο Darksiders 2 χρησιμοποιείτε το Wii U Gamepad για την προβολή του χάρτη και των objectives, καθώς και για άμεση πρόσβαση στις ικανότητες και στο inventory του Death. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικο αισθητήρα αποφεύγετε εχθρικές επιθέσεις, μετακινείτε αντικείμενα και κατευθύνετε τον χαρακτήρα όταν κολυμπά ή καβαλάει το άλογο. Το Darksiders 2 θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα του Wii U στις 30 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer του τίτλου και πείτε μας αν θα τσιμπήσετε!

 • Γιάννης

  Ψήνομαι τρελά για Wii U....

 • Geo4ever

  Το ίδιο με τα υπόλοιπα είναι. Το dlc αυτό θα κυκλοφορήσει σε όλες τις εκδόσεις και μάλιστα για τους pre-orders θα είναι και δωρεάν. Οκ λόγου της καθυστέρησης της έκδοσης Wii-U θα περιλαμβάνεται, αυτό έλλειπε άλλωστε.

 • EdgierMink61

  Το παιχνίδι αξίζει τρομερά και η ειδική πανοπλία που δίνει η Limited Edition, αποτελεί τρομερή βοήθεια στην αρχή του παιχνιδιού. Βέβαια με εκνευρίζει το γεγονός ότι οι υπόλοιποι θα πάρουν στην μισή τιμή από μένα τα καλούδια της προπαραγγελίας αλλά μετά κοιτάω την μάσκα του Death και χαλαρώνω. 😛

  ΥΓ: Ξέρουμε μήπως ημερομηνία για την κυκλοφορία του Argul's Tomb DLC?

 • GOGOS

  Αφου δεν το τσιμπησα το παιχνιδι μεχρι τωρα θα παει για αγορα στο wiiU τελικα!!!