Παραλίγο Crysis 3 στο Wii U

, Τρίτη 5 Μάρτιος 2013 0  

To Crysis 3 είναι ένα ακόμα βαρβάτο παιχνίδι που δεν βγαίνει στο Wii U, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε, και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να βγει. Όπως αποκαλύπτει ο Cevat Yerli της Crytek, το Crysis 3 ήταν σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και έτρεχε στο Wii U, όμως η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ ΕΑ και Nintendo είχε ως αποτέλεσμα τον πρόωρο "θάνατο" του port. Πρόκειται για μία ακόμα ένδειξη της κακής σχέσης των δύο εταιρειών, που σίγουρα δεν περιμέναμε όταν στην Ε3 2011 η ΕΑ διατυμπάνιζε την υποστήριξή της στο Wii U. Εσείς θέλατε Crysis 3 στο Wii U;

 • gogos

  Εγω θελω να κλεισει η ΕΑ να ξεβρωμισουμε απο τους χαρτογιακαδες που κανουν μια δουλεια που δεν ειναι αξιοι να κανουν.. Γινετε?

 • Φωτης

  Εγω θα το ήθελα!!!!

 • forneverarrow

  Είτε βγει είτε όχι, λίγη σημασία έχει... Η Nintendo το έχασε το παιχνίδι όπως δείχνει μέχρι σήμερα....

 • deresek

  το wii U κατά τη γνώμη μου είναι πολύ αδικημένη κονσόλα, οκ μπορεί να μην έχει τρελό hardware αλλά όπως και στο wii τα παιχνίδια του είναι πολύ διασκεδαστικά και όμορφα και σε κάνουν να μην νοιάζεσαι για το hardware.

 • Nerven

  Άρε ninty πάει την έχασε την γενιά... 1st party μόνο ποντάρει.

 • Φωτης

  Ρε πάτε καλά;Δεν λέω το wii u δεν εχει πάρει μπροστα ακόμα αλλα δεν πεθαίνει μια κονσόλα σε 4 μήνες αλλα ούτε γίνεται η καλύτερη αν πουλούσε τρελα τους πρώτους 4 μήνες..Θέλω να πω οταν βγουν οι βάρβαροι τίτλοι να δω τι θα λέτε μετα..Αν ηταν να τελειώσει τόσο γρήγορα μια κονσόλα ζητω που καήκαμε!!!!

 • Anonymous

  Με βάση τα γραφόμενα για το Crysis3 και με την προσωπική μου εμπειρία στα 2 προηγούμενα παιχνίδια, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ήθελα αυτό το παιχνίδι στο WiiU μου!

  Ειδικά μετά τη φόλα του multiplayer του 2, όσο γίνεται πιο μακριά!!!
  Κατά τα άλλα, η ΕΑ συμπεριφέρεται σαν 5χρονο παιδάκι!!

  "Τί? Δεν με αφήνεις να ελέγχω αποκλειστικά τη δομή του ονλάιν σου, μέσω Origin? Δεν σου δίνω παιχνίδια!!!"

  Αυτό ήθελε η ΕΑ! Και ΕΥΤΥΧΩΣ που η Nintendo δεν το έκανε!!! Η ΕΑ να διαχειρίζεται τους σέρβερς ή/και τη σύνδεση σε αυτούς του Call of Duty και άλλων πόσων παιχνιδιών από άλλες, ανταγωνιστικές εταιρείες! ΜΑΚΡΙΑ!!!

  Για να μην ξεχάσω το θέμα με το spyware, έτσι?

 • StratosGK

  Συμφωνώ στο ότι δεν έχασε και κάτι το Wii U όσον αφορά το Crysis 3.