Ακόμα πιο εντυπωσιακή η CryEngine 3

, Παρασκευή 27 Απρίλιος 2012 0  

Με την Unreal Engine 3 σιγά σιγά να δείχνει την ηλικία της, η CryEngine 3 εξελίσσεται στον κορυφαίο διεκδικητή του θρόνου των game engines στη βιομηχανία. Πριν λίγες μέρες η Crytek έβγαλε τη νέα έκδοση της CryEngine 3, η οποία μεταξύ άλλων φέρνει βελτιώσεις στο DirectX 11 tessellation εφέ, στις επιλογές character rendering και στο σύστημα ΑΙ. Βελτιώσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά ενόψει του Crysis 3. Θαυμάστε τις νέες εντυπωσιακές δυνατότητες της CryEngine 3 παρακάτω!

 • Bill B.

  Τι βίντεο Θεέ...επικό, μακάρι να τα δούμε αυτά στο Crysis 3.

  Η Unreal Engine δείχνει την ηλικία της και η CryEngine 3 δείχνει επιτέλους τα δοντάκια της, μάλλον τα έχει δείξει εδώ και καιρό γι'αυτό και την προτιμούν όλο και περισσότερες εταιρείες και υπερτερεί παντού.

  Επίσης, μαμά Crytek, πρέπει να βγάλεις επειγόντως RPG για PC, θα είναι απίστευτο, απλά κοτάξτε τα τοπία στο βίντεο, ποιό Skyrim 😀
  RESPECT για ακόμη μια φορά απο μένα στην Crytek, συνεχίζει να είναι η αγαπημένη μου εταιρεία.

 • gogos

  Ενταξυ η μηχανη γραφικων δεν υπαρχει!! Φανταστητε ενα rpg ανοιχτου κοσμου με δαση και καστρα οπως αυτα που δειχνει η cry engine 3!! Αλλα δυστυχως για να γινει ενα τετοιο παιχνιδι θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα στο pc και δεν νομιζω οι dev να ασχοληθουν με ενα τοσο "ασυμφωρο" οικονομικα project..

 • Agony

  +1 Gogos

 • http://thebestgamersgr.blogspot.com/ PROTOTYPE

  απλά μαγικοί