Ενθουσιασμός για το Broken Sword: The Serpent’s Curse

, Πέμπτη 6 Σεπτέμβριος 2012 0  

Οι adventure gamers διψούν για νέο Broken Sword και το αποδεικνύουν με τη θερμή υποστήριξή τους στο φρεσκοανακοινωμένο Broken Sword: The Serpent’s Curse, που αναπτύσσεται με crowdfunding. Όπως ανακοίνωσε η Revolution, o στόχος της συγκέντρωσης 400.000 δολαρίων στο Kickstarter υπερκαλύφθηκε μέσα σε 13 μέρες και με άλλες δύο εβδομάδες να απομένουν. Αν το χρήμα συνεχίσει να ρέει, θα προστεθεί στο παιχνίδι επιπλέον περιεχόμενο. Η Revolution ευχαριστεί τους fans για την υποστήριξή τους και υπόσχεται να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών. Το Broken Sword: The Serpent’s Curse αναμένεται αρχές 2013 για PC, Mac, Linux, iOS και Android. Ανυπομονείτε;

 • maderiphon

  Είναι ωραίο να βλέπει κανείς ότι ο κόσμος ακόμα ασχολείται με point & click adventures! Όπως φαίνεται και από πρόσφατες κυκλοφορίες όπως το The Dark Eye υπάρχουν εταιρείες που μπορούν να κάνουν καταπληκτική δουλειά στο συγκεκριμένο είδος. Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια νέα στο χώρο του gaming!

 • nick2010

  Ρε σεις είπαν έτσι και ακουμπίσει το funding το μύριο... θα δοθεί πράσινο φως για το BENEATH A STEEL SKY 2 !!!!!!!!!!!!!!!!

  AYTA EINAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Αντρέας

  Beneath Steel Sky...

  Τι παιχνιδάρα!
  περιπμένω και τα δύο πως και πως!
  Btw, η συλλεκτική του Broken Sword 5 δεν θα είναι διαθέσιμη πέραν του Kickstarter?