alt text

Με τη σειρά Battlefield να έχει δεχθεί αρκετά μεγάλο χτύπημα στην “αξιοπιστία” της μετά τα προβλήματα του Battlefield 4, ήταν δύσκολο να έχουμε υψηλές προσδοκίες για το Battlefield Hardline. Ένα παιχνίδι που δεν είναι βασικό μέρος της σειράς και δεν δημιουργήθηκε από τη DICE, αλλά από τη Visceral. Το Battlefield Hardline υπόσχεται μία φρέσκια εμπειρία, με αστυνομικούς εναντίον κακοποιών (αντί για Αμερική εναντίον... όλων), διατηρώντας τις “παραδόσεις” των Battlefield, αλλά αφήνοντάς ανάμικτα συναισθήματα.

Όπως τα campaign των Bad Company, έτσι και το campaign του Battlefield Hardline ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η ιστορία σας τοποθετεί στο ρόλο του αστυνομικού Nick Mendoza, με αποστολή να “καθαρίσει” το Μαϊάμι από τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της πόλης, σε συνεργασία με την Khai Minh Dao (ο μόνος άνθρωπος που μιλάει χειρότερα αγγλικά και από τον Τσίπρα) και τον Carl Stoddard, με τους οποίους περνάτε περίπου τέσσερις από τις οκτώ ώρες του campaign. Στις υπόλοιπες ώρες αναλαμβάνετε το ρόλο των “κακών” και εκεί χάνεται περίπου η όποια “μαγεία” (το γιατί παρακάτω).

Η πλοκή διαδραματίζεται σε στιλ τηλεοπτικής σειράς, με κάθε ένα από τα επίπεδα να είναι και ένα επεισόδιο. Πέραν αυτού όμως, το παιχνίδι παρουσιάζει και μία νέα, stealth προσέγγιση. Ως αστυνόμος, μπορείτε να τρυπώνετε πίσω από τους εχθρούς και απλά φωνάζοντας “ακίνητοι!” (freeze) και δείχνοντας το σήμα σας να ακινητοποιείτε έως και τρεις εχθρούς ταυτόχρονα, ή μπορείτε πολύ απλά να πηγαίνετε από πίσω τους και να κάνετε κάποιο αντίστοιχο takedown, είτε χτυπώντας τους, είτε χρησιμοποιώντας taser. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι συνήθως είστε ένας και μάλιστα με οπλάκι, ενώ οι εχθροί είναι δύο-τρεις και καλά οπλισμένοι, αλλά στη θέα του αστυνομικού σήματος αφήνουν κάτω τα όπλα και παραδίνονται κατευθείαν. Αν όμως δε βιαστείτε να κάνετε τις συλλήψεις (βάζοντάς τους χειροπέδες), τότε αλλάζει το πράγμα και βρίσκεστε νεκροί προτού καν σημαδέψετε. Τα παραπάνω στοιχεία ναι μεν είναι αστεία (ειδικά όταν οι εχθροί έχουν ήδη στραμμένα προς εσάς τα όπλα και τους τρομάζει το σήμα), όμως σίγουρα δίνουν ένα φρέσκο αέρα στο gameplay, αν και ίσως σε παιχνίδι με λάθος όνομα.

To campaign είναι εμπνευσμένο από αστυνομικές σειρές.

To campaign είναι εμπνευσμένο από αστυνομικές σειρές.

Τώρα που ανέφερα το όνομα, σε αυτό εντοπίζεται και η μεγαλύτερη κρίση ταυτότητας του Battlefield Hardline. Ενώ ναι μεν το να είσαι αστυνόμικος έχει τη φάση του και ξεφεύγει από το συνηθισμένο “παίρνω το όπλο μου και κάνω γενοκτονίες” (αν και μπορείτε να το κάνετε και αυτό), στο υπόλοιπο μισό του campaign είναι τα ίδια πράγματα που έχουμε παίξει και ξαναπαίξει στη σειρά. Πυροβολάτε και όποιον πάρει ο χάρος, εκρήξεις Michael Bay, ανούσια QTE και επίπεδα με οδήγηση οχημάτων. Ναι, καταλαβαίνω ότι Battlefield σημαίνει όλα τα προαναφερθέντα (πλέον), αλλά δε θα ήταν κακό ένα παιχνίδι που πασχίζει να δώσει κάτι διαφορετικό να τα αποφύγει, πόσο μάλλον σε ένα σημείο στο campaign που ναι μεν δε το παίρνεις και τόσο στα σοβαρά, αλλά έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ότι έχει την πλάκα του. Οπότε, με λίγα λόγια, οι φρέσκιες ιδέες του single-player αναμειγνύονται με ότι είχαμε βαρεθεί στα Battlefield 3 και Battlefield 4, με το αποτέλεσμα να παραμένει μέτριο.

Όμως, για να λέμε και την αλήθεια, κανείς δεν παίρνει Battlefield για να παίξει κάποιο σοβαρό single-player FPS. Όπως σε κάθε Battlefield, έτσι και στο Battlefield Hardline το ζουμί είναι το multiplayer. H Visceral υποσχόταν το πιο γρήγορο σε δράση παιχνίδι της σειράς και το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται πλήρως στον εν λόγω χαρακτηρισμό, με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται. Να σημειωθεί επίσης πως, σε αντίθεση με το Battlefield 4, το Battlefield Hardline βγήκε χωρίς σοβαρά προβλήματα. Συνολικά υπάρχουν επτά modes: Blood Money, Conquest, Crosshair, Heist, Hotwire, Rescue και Team Deathmatch. Στο Blood Money οι κλέφτες προσπαθούν να επιστρέψουν στη βάση τους (όπου και αποθηκεύονται οι πόντοι) με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν τα τους σταματήσουν και να επιστρέψουν το κλεμμένο χρήμα. Παρόμοιο είναι και το Heist, με τη διαφορά ότι πρέπει πρώτα οι κλέφτες να διαπράξουν τη ληστεία και μετά να ξεφύγουν. Στο Crosshair οι αστυνομικοί καλούνται να προστατέψουν έναν VIP (o οποίος είναι παίκτης με περιορισμένο οπλισμό) και να φτάσουν σε συγκεκριμένο extraction point, με τους κακοποιούς να προσπαθούν να τον σκοτώσουν πριν τελειώσει ο χρόνος των 3 λεπτών (σημείωση: ούτε οχήματα, ούτε respawn εδώ!). Στον αντίποδα, στο Rescue οι αστυνομικοί πρέπει να σώσουν κάποιους κρατούμενους, με τους κακούς πάλι να προσπαθούν να τους εμποδίσουν.

Εκεί όμως όπου το παιχνίδι δείχνει πως θα μπορούσε να είναι κάτι “ παραπάνω” είναι στα Crossfire και Hotwire. Στο Crossfire συναντάμε το απλό σενάριο πέντε εναντίον πέντε, το οποίο αν και θυμίζει περισσότερο CoD παρά Battlefield, με την γρήγορη δράση, τις μικρές πίστες αλλά και το στρατηγικό παιχνίδι, προσφέρει μία απόλυτα ευχάριστη εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό. Από την άλλη έχουμε το Hotwire, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “κινητό Conquest”, αφού τα σημεία στον χάρτη που πρέπει να έχετε στην κατοχή σας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, ώστε να μαζεύετε τους απαραίτητους πόντους (μόλις εξήγησα το Conquest mode by the way) είναι... αυτοκίνητα! Στις μικρές πίστες γίνεται ένας πραγματικός χαμός, στις μεγαλύτερες χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.

Ο πανικός και η γρήγορη δράση σε κλειστές πίστες είναι μία ευχάριστη αλλαγή.

Ο πανικός και η γρήγορη δράση σε κλειστές πίστες είναι μία ευχάριστη αλλαγή.

Όμως ενώ τα Crossfire και Hotwire modes δίνουν μία ταυτότητα στο Battlefield Hardline, το παιχνίδι παραμένει Battlefield και δεν κρύβεται. Η Visceral αποφάσισε να συμπεριλάβει τα κλασικά Conquest και Team Deathmatch, που σίγουρα περιμέναμε, αλλά σε καμία περίπτωση με αυτήν την υλοποίηση. Οι τεράστιες πίστες δεν έχουν τα απαραίτητα σημεία κάλυψης, γεγονός που τις μετατρέπει στον παράδεισο του κάθε “sniperά” (όπως ο γράφων), ενώ λόγω των λάθος respawn points κινδυνεύετε να γίνετε σουρωτήρι από τις σφαίρες μόλις εμφανιστείτε στο χάρτη. Επίσης, η έλλειψη ποικιλίας οχημάτων (τα προηγούμενα Battlefield Hardline μας είχαν καλομάθει σε πολλά οχήματα) είναι ένα ακόμα μεγάλο μείον. Γενικά τα Conquest και TDM δεν ταιριάζουν στο “κλέφτες και αστυνόμοι” στιλ και σενάριο του Battlefield Hardline, oπότε μην περιμένετε τον πανικό του Battlefield 4.

To παιχνίδι περιλαμβάνει τέσσερις classes, με τα αντίστοιχα όπλα και ικανότητες. Ο operator χρησιμοποιεί assault rifles, μοιράζει health kits και μπορεί να ανασταίνει τους συμπαίκτες του. Ο mechanic έχει carbines, επισκευάζει τα οχήματα των συμπαικτών του και μπορεί πιο εύκολα να καταστρέφει τα αντίπαλα. Ο enforcer χρησιμοποιεί light machine guns και δίνει πυρομαχικά. Ο professional είναι ο sniper. To rank system έχει ανώτατο όριο τo 150, με τα ranks να επιβραβεύουν τους παίκτες κυρίως με τυχαία battlepacks. Τα battlepacks χωρίζονται σε bronze battlepacks, silver battlepacks και gold battlepacks, ανάλογα με το πόσο σημαντικό εξοπλισμό προσφέρουν. Όπως προαναφέρθηκε, τα αποκτάτε είτε μέσω ranking, είτε μέσω αγοράς με in-game χρήματα. Τέλος, η αναβάθμιση των όπλων γίνεται με εκπλήρωση στόχων (π.χ. 20 kills με καραμπίνα), αφού πρώτα αποκτήσετε το όπλο που θέλετε να αναβαθμίσετε. Επίσης μπορείτε να αναβαθμίζετε και τα οχήματα. Το single-player συνδέεται με το multiplayer καθώς με τους πόντους που κερδίζετε μπορείτε να αγοράζετε battlepacks, κάτι που θα μπορούσε να είναι θετικό αν οι πόντοι ήταν “δίκαιοι”, όποιον “δρόμο” και αν διαλέξετε. Δηλαδή, αν κάποιος παίκτης είναι “καλός” και χρησιμοποιεί μία πιο stealth προσέγγιση επιδεικνύοντας το σήμα του και ακινητοποιώντας τους εχθρούς, παίρνει περισσότερους πόντους από κάποιον που στην τελική θέλει να παίξει... Battlefield με τον κλασικό τρόπο. Μηχανισμοί stealth υπάρχουν και στο multiplayer, καθώς μπορείτε να αιφνιδιάσετε και να “ανακρίνετε” κάποιον παίκτη πριν τον σκοτώσετε, ώστε να αποκαλυφθεί η τοποθεσία των αντιπάλων για λίγα δευτερόλεπτα.

Taser εν δράσει.

Taser εν δράσει.

Στα του τεχνικού τομέα, έχουμε καλοσχεδιασμένα μοντέλα χαρακτήρων, ωραίους φωτισμούς και τα 60 fps δύσκολα πέφτουν, αν και σε μερικά σημεία όπου γίνεται ο κακός χαμός υπάρχουν κάποια μικρά “κολλήματα”, χωρίς να χαλάνε την όλη εμπειρία. Σε γενικές γραμμές πάντως δυσκολεύομαι να πω ότι το Battlefield Hardline έχει καλύτερα γραφικά από το Battlefield 4. Αντίθετα, ορισμένες φορές το παιχνίδι φαίνεται οπτικά κατώτερο από τον προκάτοχό του. Οι εννιά χάρτες του multiplayer “λάμπουν” λόγω Frostbite Engine, αν και τα στοιχεία καταστροφής levolution είναι λιγότερα και μικρότερης κλίμακας σε σχέση με το Battlefield 4. Ο ήχος, όπως σε κάθε τίτλο της σειράς, κυμαίνεται σε κορυφαία επίπεδα, με τα όπλα και τις εκρήξεις να προσφέρουν ένα υπέροχο ακουστικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τα οχήματα, αν και δεν περιμέναμε κάτι τρελό από FPS. Από την άλλη, οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι για... Χρυσό Βατόμουρο, ενώ το lip-sync είναι εκτός τόπου και χρόνου. H μουσική είναι πιο ροκ, χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

Το Battlefield Hardline θα μπορούσε να είναι είτε DLC του Battlefield 4, είτε νέο όνομα που δεν έχει σχέση με Battlefield. Δυστυχώς, ενώ προσπαθεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό, τελικά περιορίζεται αρκετά κυρίως επειδή κουβαλάει το όνομα Battlefield. Αν περιμένετε τον διάδοχο του Battlefield 4, θα πρέπει να περιμένετε παραπάνω. Αν όμως θέλετε μία διαφορετική εμπειρία με γρήγορες μάχες και λατρεύετε τις αστυνομικές σειρές, τότε το Battlefield Hardline είναι μια καλή επιλογή που μπορεί να σας προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης.

 • Γρήγορη δράση
 • Τα στοιχεία stealth έχουν την πλάκα τους
 • Απροβλημάτιστο multiplayer
 • Τα νέα modes
 • Συμπαθητικό campaign...
 • ...που όμως συνδέεται με το multiplayer
 • Μικρή ποικιλία οχημάτων
 • Προβληματικό respawn
 • Απογοητευτικές ερμηνείες
 • Λίγα σημεία κάλυψης στους χάρτες
 • Είναι και δεν είναι Battlefield
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PS4, Xbox One (review), PS3, Xbox 360, PC
ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Visceral
ΕΚΔΟΣΗ:EA
ΔΙΑΘΕΣΗ:CD Media
ΕΙΔΟΣ:FPS
ΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayer
ΕΠΙΣΗΜΟ SITE:http://www.battlefield.com/hardline
HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:20/3/2015
PEGI:18
 • gerasimos

  Λοιπόν αυτές τις μέρες στο origin μαζί με άλλα παιχνίδια έχει προσφορά τα battlefield 4,hardline και δεν ξέρω ποιό να αγοράσω!Μου φαίνεται πώς θα πάω στο bf4 λόγω πιό μεγάλων map,τακτικής και φυσικά τιμής!Στο hardline μου αρέσει που τα όπλα είναι λίγο πιό προσεγμένα αλλά και πάλι πέρα απο αυτό δεν θυμίζει battlefield και δεν ακούω καλά σχόλια ούτε απο τους φανατικούς της σειράς!

 • http://game20.gr ΗΛΙΑΣ810

  64 παικτες εχει πολυ χαβαλε...

 • Skooma Trader

  Αν και δεν εχω το Battlefield 3 ή 4, και ουτε ειναι στα σχεδια μου να το παρω, μονο και μονο απο το YouTube καταλαβαινει κανεις για το τι παιχνιδια προκειται. Και μετα απο αυτα σου "πεταει" το Hardline. Τα λογια ειναι περιτα. Ευτηχως που ειναι splin-off και οχι το 5...

  • Skooma Trader

   Υ.Γ. Γιατι ειναι τοσα λιγα τα FPS με, εστω, καλη ιστορια;Το μονο FPS που, κατα την αποψη μου παντα, εχει τελεια ιστορια ειναι το Metro last light, για το 3033 δεν ξερω αφου δεν το εχω παιξει ακομα. Βεβαια ειναι βασισμενο σε βιβλιο οποτε το δικαιολογει καπως...

   • VagDog

    Πρωτ απ ολα ειναι 2033 και οχι 3033..... Απο εκει και περα συμφωνω μαζι σου οτι τα Metro εχουν τη καλυτερη ιστορια απο shooter πρωτου προσωπου... Παρε και το 2033 παντως... Αξιζει !!!!

    • Skooma Trader

     Συνεχεια το μπερδευω αυτο :(...

    • stelios

     Βάγγο έλεγα να τσιμπήσω το metro redux που περιλαμβάνει και το 2033 και το last light........νομίζω πλέον η τιμή του ξεκινά από 23€ ..........!!!!!!

     Από ότι είδα στο review και στο youtube νομίζω ότι αξίζει.....

     • VagDog

      Τσιμπα αμεσα.... Και η τιμη καλη και το παιχνιδι ακομα καλυτερο....!!!!!

      • stelios

       Οκ με πρωτη ευκαιρια τσιμπαω...

     • Skooma Trader

      Φιλε απο 16 περιπιυ αρχιζει στο Skroutz το Metro Redux για PC. Και αξιζει πολυ απο skroutz αν σκευτεις οτι απο Steam κάνει 40(!). Και σιγουρα θα το παρω στο PC για τις γιορτες αλλα εχω μια απορια, το Ranger mod το περιλαμβανει;

      • stelios

       Φίλε έχω ps4......για το ps4 είπα τιμή όχι για pc.....Θα το τσιμπησω αμεσα....

       • Skooma Trader

        Α sorry

        • stelios

         😉

 • ggraper

  Battlefield 4>Battlefield hardline.Απλα πραγματα.Οσο για το review δεν εχω να πω τιποτα αφου συμφωνω για το multiplayer και με διαφωτισε και για το single player.nice review Leo 😉

 • Μήτσος

  7 είναι πολύ επιεικές για αυτό το χάλι. Γραφικά χάλια λες και είμαστε στο 2008, gameplay γτπ, multiplayer γτπ... Αυτό δεν είναι battlefield, sorry...

 • ObsessedGeorge
 • Fonias_7

  Στην τελευταία εικόνα στο taser, ηλεκτροφόρο διπολικό καλώδιο εκτοξεύει το όπλο ή...συρματόσκοινο;Φαινόταν εξαρχής.

 • Δημήτρης

  Μούφα το παιχνιδάκι!!!

 • PanosGR

  ΚΡΑΖΕΙΣ????????....................ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!!!!!

  • Skooma Trader

   λιγο

 • Chronix

  Ωραίο review Leo.

  Το είχα στο πρόγραμμα να τσιμπήσω κάποια στιγμή αργότερα, αλλά δεν το βλέπω.

 • GeorgeZ

  Εγώ πάντως το λάτρεψα έχω γράψει αρκετές ώρες, αν και δεν ήμουνα ποτέ φαν των Bf μόνο λίγο το 3 έπαιζα το 4 το παράτησα λόγω προβλημάτων αυτό τουλάχιστον βγήκε κυριλέ και δεν τρώει κολλήματα πουθενά παίζεις και ευχαριστιεσαι.
  Hotwire και blood money=έρωτας τρελός χαβαλές και γρήγορη δράση ειδικά αν παίξεις TD/blood money στο The block γίνεται χαμός 😀 Το campaign ήτανε meh...τίποτα το φοβερό με μόνο μερικά επεισόδια να ξεχωρίζουν, εύκολα και τα achievements to 1000ριζεις για πλάκα.

 • foths

  δεν θα το πάρω γιατί προτιμώ Bf4 με τανκς αεροπλάνα κλπ,
  δεν νομίζω πως είναι μούφα το παιχνίδι, βλέποντας τα live stream από παίκτες στο ps4 φαίνεται ωραίο, ουτε είδα μάπα γραφικά όπως λέει ένας φίλος ποιο πάνω, απλά πραγματικά έπρεπε να βγει ως dlc του bf4,
  σαν άλλο παιχνίδι σε σχέση με το cod το θεωρώ ανώτερο όσον αφορά τον ρεαλισμό (το bf4 δεν το συγκρίνω καν με το cod, για μένα το bf4 είναι εντελώς άλλη πολλή ανώτερη κλάση).

 • http://game20.gr Thanos Drake

  Παιδιά λίγο βοήθεια! Είμαι ανάμεσα στο COD: Advanced Warfare και Battlefield Hardline!...και αμα προτιμάτε Battlefield να πάρω το 4 ή το Hardline?...i am confused!

  • foths

   battlefield 4 με κλειστά μάτια 🙂 ,
   εντάξει γούστα είναι αυτά, αν έχεις ps4 δες τα live stream των παιχνιδιών και αποφάσισε,
   στα + για μένα του bf4 ειναι ο χαμός που γίνεται στο παιχνίδι με 64 παίχτες (32 εναντίον 32)
   + το οτι μπορείς να παίξεις με ομάδα φίλων σου η με ενα φίλο σου πχ με ένα επιθετικό ελικόπτερο και να συνεννοείστε ποιον στόχο θα χτυπήσετε μιλώντας με την ενδοεπικοινωνία, όπως και με τα άλλα οχήματα τανκς boats κλπ.
   + πως ακόμη και μόνος αν παίζεις με στρατηγική μπορείς να επιβιώσεις χωρίς να γίνεσαι ο εύκολος στόχος απέναντι σε οργανωμένες ομάδες.

  • Γιώργος Τσομπανίδης

   Βattlefield Hardline .

 • Skooma Trader

  Θελω να ρωτισω κατι ασχετο....Συγνωμη ειλικρινα αλλα δεν υπαρχει πουθενα να το βαλω...
  Εχει στο Steam Dead Space 1 & 2 bundle 5€. Αξιζει;

  Υ.Γ. Γιατι δεν φτιαχνεται και ενα φορουμ στο site;
  Θα ειναι πολυ καλη προσθηκη πιστευω...

  • gogos

   Φυσικά και αξίζει. 2 απο τα καλήτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς σε τιμή τυρόπιτας! Έχω τερματίσει πάνω απο 10 φορές το καθένα. Αν σου αρέσει τρόμος και διάστημα μην το σκέφτεσαι.

  • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

   εδω δινουμε αγωνα για το edit στα σχολια, τοοοοσο καιρο... forum θες;;

   • Skooma Trader

    😀

   • Constantinos

    Πες τα μωρή αρρώστια!!!!

 • Dimokritos

  Το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειναι Battlefield. Eνα πειραμα ειναι και μαλιστα αποτυχημενο. Ελπιζω το BF5 μην εχει προβληματα, για να ξανακερδισει τους οπαδους της σειρας.

 • Γιώργος Τσομπανίδης

  Οι περισσότεροι που κράζουν το παιχνίδι το πιθανότερο είναι να μην το έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.!!!!!!!!!!!!! Και όποιος δεν το χει παίξει δεν μπορεί να έχει βάρος η γνώμη του . ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΌΤΙ ΣΑΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΠΑ Ή ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΟ .

  Εχοντας παίξει το παιχνίδι στο ps4 μπορώ να πω τα εξής:

  - Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν λες τα γραφικά μέτρια .Μην τρελαθούμε!!! . Πανέμορφα γραφικα για fps παιχνίδι που ελάχιστα παιχνίδια στην κατηγορία των fps το ξεπερνάνε π.χ. Dead island . Απο την απεικόνιση των νερών της βροχής στο δρόμο μέχρι τα graffiti στους τοίχους η λεπτομέρεια κάνει αισθητή την παρουσία της.

  - Γεμάτο ανατροπές campaign (στο Veteran ) χωρίς το στηλ του <> που γινόταν μέχρι τώρα στα άλλα αιμοβόρα Battlefield , με προσθήκη νέων μηχανισμών στο gameplay π.χ. μπορείς να αποπροσανατολίσεις τους αντιπάλους σου ή ακόμη και να τους συλλάβεις .

  -Εξαιρετικός ηχητικός τομέας. Aπο την μουσική που ακούγεται στο backround μέχρι και την σφαίρα που ρίχνεις για να αποπροσανατολίσεις τους αντιπάλους σου ακούγεται το παραμικρό.

  Για όλα τα προηγούμενα συνάγεται το συμπέρασμα ότι είναι το καλύτερο Battlefield που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα .

  • Constantinos

   Ωραια τα εγραψες ολα ωσπου εγραψες την τελευταια 1.5 γραμμη.

   Αληθεια το Bad Company 2, το επαιξες ποτε ?

   • Γιώργος Τσομπανίδης

    Παίζω σχεδόν 25 χρόνια παιχνίδια μάγκα αν σου λέει κάτι αυτο.

  • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

   Όντως , είναι το καλύτερο battlefield που κυκλοφόρησε μέσα στο 2015,

   ΑΑΑΑΑ που να δεις και τα graffiti του GTA V στο PC..

   R.I.P BF1942 , BF 2 , BC2 , BF3, BF4 :'(

   • Constantinos

    LOL 🙂

   • Γιώργος Τσομπανίδης

    Tα καλυτερα γραφικά σε παιχνίδι τα χω δει στο the order 1886 , το οποίο όμως δεν θα έπαιζα διότι δεν με κεντρίζει η θεματολογία του μιας και δεν πιστεύω σε διαόλους (λυκανθρώπους ) και τριβόλους.

  • http://12345 Φίλιππος

   Γιώργο συμφωνώ για αφτά που είπες αλλά αν δεν είχε τα κολύματα το βφ4 που έχει θα ήταν καλύτερο.

   • Γιώργος Τσομπανίδης

    +1.

  • gerasimos

   Κοίτα το μόνο αρνητικό για το battlefield hardline είναι ότι οι fans ξενέρωσαν πώς δεν έχει μεγάλες πίστες και αεροπλάνα etc ώστε να δικαιολογεί το όνομα του!Πέρα απο αυτό καλά κάνανε και δεν τα βάλανε γιατί δεν θα είχε κανένα νόημα,να σου πώ θα ήθελα περισσότερο να είναι ακόμα περισσότερο payday φάση.

   • gerasimos

    ακόμα περισσότερο delete παρακαλώ ..

 • Agony

  Το τερμάτισα , βαρετο , τα γραφικα σε pc maxed out χάλια μαύρα η μουσική δεν ..... κριμα τα λεφτα. Η ιστορία περίμενα κατι πολύπλοκο τίποτα .... ασε που στο τελος δεν εχει και αποτέλεσμα.