Στις 28 Μαϊου το Alpha Protocol, δείτε το νέο trailer

, Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010 0  

alpha protocol news v2

Μετά από πολλές αναβολές της κυκλοφορίας του Alpha Protocol, η Sega ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο κατασκοπικό RPG της Obsidian θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Μαϊου για Xbox 360, PS3 και PC. Το θετικό στο όλο θέμα του Alpha Protocol είναι ότι η Sega δεν βιάζεται να το βγάλει στην αγορά. Κάθε φορά που το παιχνίδι επανέρχεται στο προσκήνιο δείχνει όλο και καλύτερο και ακριβώς αυτό ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω εκπληκτικό trailer και στις εικόνες εδώ. Do want!

 • vagos1983

  ενδιαφερον...!!!

 • meh

  Μυριζω διαμαντακι οπως τοτε με το VtM : Bloodlines...

  DO WANT!!!

 • xoldboyx

  Σεγκα ε?

  Προβλεπω παλι θαψιμο απο reviewers...

 • meh

  στα φρυδια μας... αμα περιμενουμε απο κατι gamespot & ign να μας πουν το καλο παιχνιδι...

 • http://game20.gr Terminator

  Γιατί προβλέπεις θάψιμο xold; Έχει κάτι ο τύπος εναντίον της Sega και δεν το 'χω πάρει χαμπάρι;

 • http://www.alextapanaris.com t4paN

  Και να έχουν οτιδήποτε εναντίον της Sega, η Sega είναι απλώς ο publisher. H Obsidian είναι πολύ σημαντική εταιρία που έχει βγάλει παιχνίδια όπως το Neverwinter Nights 2 (κατ έμε πολύ καλύτερο απ το πρώτο που το έβγαλε η Bioware) και KOTOR 2 (όχι τόσο καλό όσο το 1, αλλά παιχνιδάρα και αυτό).

  Ελπίζω να είναι παιχνίδι στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Obsidian και αυτό. Προσωπικά βλέπω θετικό το ότι η Sega τους έδωσε παράταση στο release date, αν και ένας θεός ξέρει αν χρειαζόντουσαν παραπάνω.