Πού χρησιμεύει το Wii U Gamepad στο NBA 2K13

, Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012 0  

To NBA 2K13 είναι ένα από τα launch games του Wii U, και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του θαυματουργού χειριστηρίου της κονσόλας με λίγους αλλά ενδιαφέροντες τρόπους. Στρέφοντας το Wii U Gamepad προς την τηλεόραση, το χειριστήριο λειτουργεί ως σκάνερ και σας δείχνει την κατάσταση κάθε παίκτη. Επιπλέον, μέσω της οθόνης αφής μπορείτε να κάνετε αλλαγές, να επιλέγετε τακτικές κλπ. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω και πείτε μας γνώμη! Θα τσιμπήσετε NBA 2K13 στο Wii U;

 • Chronix

  Για τα plays είναι χρήσιμο, τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.

 • Julian

  Καλες λειτουργιες. Τελικα το χειρηστηριο σιγα σιγα με πειθει.

 • Βαγγέλης

  Να με θυμηθείτε οτι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι το σύστημα πολλαπλών οθονών. Η MS το ξεκίνησε ήδη με application στα κινητά. Έχουμε να δούμε πολλά γενικά.

  ΥΓ: Πάντως και το WiiU δεν μπορεί να φτάσει εναν υπολογιστή. Δεν υπάρχει αυτή η μελωμένη κίνηση και textures απο τα διχτάκια, μέχρι το δέρμα και τις κινήσεις των παικτών.

  PC forever.

 • Donald

  Θα προτιμούσα καλύτερα γραφικά ή κάτι τέτοιο. Προς το παρόν δεν βλέπουμε τρελές διαφορές στις 3 κονσόλες. Το WiiU αδικείται. Βέβαια ανυπομονώ να ανακοινώσουν τι κτήνη ετοιμάζουν η MS και η Sony

 • Julian

  "Να με θυμηθείτε οτι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι το σύστημα πολλαπλών οθονών." Αυτο.. Αλλωστε εχουν βγει και φημες για το next box οτι θα χρησιμοποιει tablet, πραγμα που πανω κατω επιβεβαιωνεται απο αυτο: "Η MS το ξεκίνησε ήδη με application στα κινητά."